(ВІДЕО) «Бойовий дух — на найвищому рівні. Хлопці працюють незалежно від обставин. Рухаємось тільки вперед», – прикордонник-артилерист «Сталевого Кордону»

НАЗАД
22 лютого 2024 08:19

Боєць «Сталевого Кордону» на псевдо «Тетерів» в перший день повномасштабного вторгнення відправив дружину та маленького сина у безпечне місце, а сам вирушив до військкомату.

Там він мобілізувався до лав Дежприкордонслужби, а на початку формування прикордонної бригади «Сталевий Кордон» добровільно долучився до лав сталевих прикордонників.

У бійця є бойовий досвід застосування гармат – до повномасштабного вторгнення він захищав країну у складі артилерійських підрозділів морської піхоти під час проведення Антитерористичної операції на Сході країни.

Тетерів обрав артилерію не випадково, у чоловіка математичний склад розуму та гарні антропометричні дані – це ідеальні складові для роботи з гарматами.

«Артилерія – це найпотужніша сила наших військ. Не буде артилерії – не буде піхоти», – зазначає прикордонник.

«Якщо ви будете сидіти вдома і чекати, що ми виграємо цю війну – то ви глибоко помиляєтесь. Запрошую всіх молодих та міцних хлопців приєднуватися до нас», – закликає прикордонник.

Детальніше про бойовий шлях артилериста - дивіться у відеоматеріалі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси